- ZA PORUDŽBINU U VREDNOSTI PREKO 3000 DINARA UZ PRETHODNU UPLATU NA RAČUN

BESPLATNA DOSTAVA NA TERITORIJI CELE SRBIJE -

 

Sve naslove možete poručiti preko našeg sajta po najpovoljnijim cenama. Željene naslove dodajte u korpu i postupite po uputstvima za naručivanje.

VAŽNO: Molimo Vas da pravilno popunite porudžbenicu i unesete sve tražene podatke i naročito da unesete tačan naziv ulice, kućni broj i broj stana ili kancelarije/lokala (ako se dostava vrši u neki poslovni objekat) kako ne bi došlo do greške prilikom isporuke.

VAŽNO: Mi nemamo mogućnosti da proverimo da li ste nam dostavili tačnu i potpunu adresu. Zato Vas molimo da budete precizni. Ukoliko u porudžbini navedete netačnu ili nepotpunu adresu, zbog koje je pošiljka vraćena nama, ponovna dostava će se izvršiti Post Express-om. 

U SLUČAJU VRAĆANJA POŠILJKE ZBOG NEPOTPUNE ILI NETAČNE ADRESE U PORUDŽBINI, TROŠKOVE PONOVNE DOSTAVE SNOSIĆE ISKLJUČIVO KUPAC.  

 

Čim izvršite poručivanje, dobićete imejl potvrde da je porudžbina primljena i da je u obradi, a ako izaberete opciju "Uplata na račun", nešto kasnije će Vam stići imejl sa INSTRUKCIJOM ZA UPLATU PO PORUDŽBINI.

  

OPCIJE PLAĆANJA: Uplata na račun ili plaćanje pouzećem.

 

UPLATA NA RAČUN

Ako odaberete da izvršite uplatu na račun, od nas ćete dobiti INSTRUKCIJU ZA UPLATU PO PORUDŽBINI koja sadrži ukupnu vrednost poručenih knjiga izraženu u porudžbini uvećanu za troškove dostave preporučene tiskovine, koji zavise od mase pošiljke.

Primeri:

do 0,25 kg 138 din, do 0,5 kg 169 din, do 1,0 kg 180 din, do  2,0 kg 211 din.

Pošiljka težine preko 2 kg se tretira kao paket i poštarina iznosi od 200 din naviše. 

Uz opciju prethodne uplate na račun za PORUDŽBINU U VREDNOSTI PREKO 3000 din. DOSTAVA JE BESPLATNA ZA TERITORIJU CELE SRBIJE.

  

Kad primimo Vašu uplatu na naš račun, istog dana ćete, u skladu s propisom kojim se reguliše daljinska trgovina putem interneta i pošte, dobiti FISKALNI RAČUN imejlom u elektronskom (PDF) obliku zajedno s hiperlinkom za proveru računa u Poreskoj upravi, a poručene knjige ćemo Vam poslati u roku od najviše dva radna dana. Knjige se isporučuju isključivo kao redovna preporučena tiskovina putem Pošte i od nas ne zavisi kada ćete primiti poručene knjige (obično je potrebno dva do tri dana od dana kad Vašu porudžbinu predamo Pošti).

  

PLAĆANJE POUZEĆEM (POST EXPRESS) 

Ako odaberete da porudžbinu platite prilikom dostave, pošiljku ćemo pripremiti i poslati u roku od najviše dva radna dana od dana poručivanja, po modelu slanja "danas za sutra", a cena dostave zavisi od mase i vrednosti pošiljke.

      Primeri:  

 masa do 0,5 kg, vrednost 1.000 din. - ukupni troškovi dostave s naknadom za prenos novca = 400 din.

 masa do 2,0 kg, vrednost 1.000 din. - ukupni troškovi dostave s naknadom za prenos novca = 470 din.

 masa do 3,0 kg, vrednost 2.500 din. - ukupni troškovi dostave s naknadom za prenos novca = 605 din.

      Ova opcija je isplativa ukoliko stanujete daleko od uplatnih mesta i poručujete više naslova.

Kad primimo Vašu uplatu na naš račun, istog dana ćete, u skladu s propisom kojim se reguliše daljinska trgovina putem interneta i pošte, dobiti FISKALNI RAČUN imejlom u elektronskom (PDF) obliku zajedno s hiperlinkom za proveru računa u Poreskoj upravi.

 

Sve knjige dostavljamo zaštićene od oštećenja.

0
0
0
s2sdefault